Contabilitate la distanta

Esti presedinte sau administrator din judetul Valcea (Dragasani,Brezoi,Calimanesti) si cauti ajutor in contabilitatea Asociatiei de Proprietari. Nimic mai simplu, Doriadmin SRL pune la dispozitie aceasta posibilitate. Firma noastra primeste facturile de la furnizori, indecsi contoare si alte documente necesare tehnoredactarii listei de plata, online , direct pe E-MAIL si noi in maximum 3 zile va transmitem inapoi toate documentele necesare “Dosar Luna Curenta” in format .pdf catre asociatia de proprietari.

Documente transmise de catre Doriadmin SRL in fiecare luna catre Asociatia de Proprietari in format .pdf imprimabil, conform obligatiilor legii 196/2018:

-Lista de plata luna curenta

-Registru Jurnal

-Registru de Casa

-Registru de Banca

-Bugetul de venituri si cheltuieli pe luna curenta

-Situatia Activ-Pasiv

-Soldul Fondurilor de reparatie,rulment,etc

-Indecsii Contoarelor de apa si Consumul

De asemenea, se poate opta si pentru Digitalizare, odata cu Contabilitatea la Distanta. Mai multe detalii despre Digitalizare aici [ link ]

La nevoia administratorilor, punem la dispozitie pe durata contractului, atat imprimante termice cat si consultanta in implementarea serviciilor Doriadmin SRL. Tot ce aveti nevoie este sa folositi un laptop/tableta sau chiar telefonul mobil pentru emiterea chitantelor.

Preturi incepand de la 3 lei/apt in functie de marimea Asociatiei de Proprietari/ Nr de apartamente/Blocuri/Scari.

Se emite factura si chitanta conform legislatiei in vigoare.

Nu ezitati sa ne contactati. Acum beneficiati de 3 luni GRATUIT!