Transparenta prin digitalizare

Transparenta prin digitalizare

Transparenta prin digitalizare

  • :

Asociatiile de Proprietari administrate de noi au o baza digitala de date ( documente, rapoarte lunare, facturi furnizori,etc) accesibila oricarui locatar din asociatie direct de pe telefonul mobil prin aplicatie Android si IOS sau prin avizierul virtual de pe website-ul nostru, respectand reglementarile GDPR in viguare.

De asemenea are posibilitatea vizionarii tuturor chitantelor digital, inclusiv Nr Chitanta, Data Chitantei, Suma Chitantei.

Plata direct cu cardul bancar online cat si din aplicatia Android/Ios.

Introducerea indecsilor de apa direct online, fara biletele pe hartie.

 

Avem placerea sa va prezentam aplicatia e-Bloc.ro IOS / Android dezvoltata de catre Xisoft SRL

Prima pagina a aplicatiei va arata apartamentul dvs, cat aveti de plata in momentul respectiv, data scadenta, statistica la intretinere ( pe care o detaliem la urmatoarea poza).

Un cod de bare si o mini harta.

 

Codul de bare poate fi folosit la statiile SelfPay sau statiile de plata PayPoint pentru plata intretinerii.

In momentul cand scanati acest cod de bare unic pentru fiecare apartament in parte, la aparatul PayPoint sau SelfPay o sa apara suma pe care o aveti de platit catre Asociatia de Proprietari.

Pe Mini Harta o sa va apara cele mai apropiate statii SelfPay sau PayPoint de langa dvs , in cazul in care aveti locatia telefonului pornita.

 

Bulinele de sub numele asociatiei reprezinta pagina din aplicatie in care va aflati actualmente. Pentru a schimba paginile trebuie doar sa dati Slide catre stanga sau dreapta, exact cum faceti in galeria de poze la orice tip de telefon.

 

In momentul cand apasati pe „statistica intretinere” din prima poza, aplicatia va detaliaza ce anume platiti in luna curenta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La pagina 2 avem Avizier Virtual.

Dupa cum se poate observa exista rapoarte Asociatie unde avem 6 documente. In cazul in care apasam pe buton o sa ne arate 6 documente in format .pdf.

Aceste rapoarte sunt pe intreaga Asociatie.

De altfel avem si rapoarte speciale pentru Apartament cum ar fi Nota de Plata lunara.

 

 

 

 

 

 

 

 

La pagina 3 avem Rubrica contoare unde puteti introduce indexul la contoarele de Apa Rece si Apa Calda.

 

De asemenea puteti selecta orice luna din spate si se poate vizualiza ce consum de apa ati avut in lunile anterioare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La pagina 4 aveti rubrica Documente. Aici se pot vizualiza documente scanate precum Procese Verbale, Contracte cu furnizorii, Decizii de Comitet cat si facturile lunilor curente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La pagina 5 aveti sectiunea de plata.

Aici se poate vizualiza suma totala de plata, ce luni aveti de plata si Optiunea de a Platii cu Cardul.

 

La platile cu cardul se percepe un comision de 1% din valoarea platii, de catre operatorul autorizat pentru operatiunile cu cardul.

 

 

 

 

 

 

 

 

La pagina nr 6 aveti istoricul platilor efectuate. De asemenea aici va apar si platile efectuate cu cardul sau platile efectuate direct prin transfer bancar direct in contul Asociatiei de Proprietari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu in ultmul rand aveti pagina Contact si butonul Creeaza Tichet Nou.

Acest tichet creat de exemplu „Nu mai merge becul la etajul 6” ajunge in atentia Presedintelui si Administratorului, pentru a facilita rezolvarea problemelor cat mai rapid.